Recepten

Tropische Tiramisu
Subz Potli: masalagroentepakketje
Groentepakora’s met muntchutney
Wortel-kokossoep
Cha gio chay en pikante Kimchi-pannekoekjes
Amandel-perentaart met citroen yoghurtijs
Wildzwijnennek met schorseneren, gnocchi en vossenbessen
Koffer van fazant met knolselderijmousse, hoorntjes des overvloeds en Manzanilla-roomsaus
Gevulde ravioli met haas en beurre noisette
Carpaccio van rode biet met bloedsinaasappel met geitenkaas kroketjes
Geroosterde Ananas met tamarinde en chilipeper, en kokosijs
Gazenborst met dadel-labneh, bramen en pindacrumble
Flespompoen met gembertomaten en limoenyoghurt
Heilbot met pistache-pijnboompitten-korst en vichyssoise van rucola en peterselie
Aardperensoep met hazelnoten-spinaziepesto
Witte chocoladecrème met mandarijn en filokaramelschotten
Mihoen, brocolli, paprika, witte en rode biet, courgette en Hollandse garnaaltjes
Pijlstaatrinktvisjes met ui, chorizo, pastinaak en prei
kabeljauw, prei, groene kool en paddestoelen
Pastinaak, rauwe biet, zuurkool, paprika en gamba’s.
Bramen/bosbessen met basilicumijs amandelen en vermicelli
Hiran Khumbi aur Chhawal (Hertenhaas met jeneverbessen en paddenstoelenrijst) Athur Kochnar
Gestoomde zeebaarsfilets in een groen jasje
Compote van witlof met gebakken geitenkaas en kruidensla
Karnemelk – linzensla – koolrabi – gerookte zalm
Crème brûlée van limoncella met frambozen,aardbeien en
Gepocheerde griet met asperges kaviaar en zilte plantjes
Aardappelen
Soep van bospeen, dragon, bulgar en kokkels of mosselen
Snijboon à la carbonara
Café Glacé met amandelkrul en hazelnootbonbon
Eendenborst met kruim van amandelnoga, zomergroenten, portjus en aardappelrozemarijnkroketjes
Risotto met Langoustinestaartjes en Lavas
Kletskop gevuld met salade van grijze garnalen en avocado
Truffel Van “Hollandse Nieuwe” op salade van rode biet en roggebroodkruim
Warme consomme van rabarber en gekoelde fruitgelei met youghurtijs en amandelkrullen
Lamskotelet met bacon en groenenkruidenkorst op een witte bonenpuree
Coquille op peterselie crème met gerookte baconsaus
Langoustine dumplings in curry-kokosnoot bouillon met paddenstoelen en pompoen
anti pasta
Zaanse beschuittaart
Anjouduif bereid in zoutkorst met speculaaskruiden, puree van pastinaak en walnoot en jus van speculaaskruiden
Zeeduivel/snoekbaars met paling, violetmosterd en saus van gerookte witlof
Romige sjalottensoep met varkenstong, gremolata en Zaanse mosterd
Waddenzeegarnalen met runderrookvlees
Charlotte Russe
Picanha in Zoutkorst Bereid Met Pepersaus, Gevulde Roseval Piepers En Haricots Verts Met Hazelnoten
Jonnie Boers Rode Poon Gebakken in Kruim Van Groninger Droge Worst
“Broodje Halfom” Van Eendenlever En Pastrami Met Brioche En Zwarte Bonen Crème
Krokante Papadum Met Tonijn, Rivierkreeft, Marshmallow Soja, Avocado En Sour Cream
Blauwschimmelkaas met marmelade van aubergine en port
Gebakken kalfsoester op fijne venkel met maïscake en dropdrppels
Torentje van gedroogde aubergines met groenten en scheuten
Kabeljauwrug, gebakken op lage temperatuur 60C, vergezeld van gefrituurde garnalen en olijvenvinaigrette
Moes van bloemkool met oscietra-kaviaar en een sausje van wodka en peterselie
Pate" het Huys Hoogwoud"
Meringuerol met lemon curd en pistache
Coq au Vin volgens Raymond Blanc met limoen worteltjes en kruidenboter
Roodbaars met basilicumrisotto, gemarineerde venkel en vinaigrette met gerookte forel en kappertjes
Salade van kwartel met krullen ganzenlever en gelei van Granny Smith
Lauwwarme oester
Soufflé van boerenkwark en honing met compote van appel en verveine en roomijs van kaneel
Fazantenfilet met Cognacsaus
Gegrilde Langoustines met dragon met bisque
Romige paddenstoelensoep
Asian ceviche van tonijn
Peperkoekparfait
Twee bereidingen van patrijs met warme sherrygelei verpakt in kool
Langoustinesoufflés met schaaldierencoulis
Schuimige knolselderijsoep met zuurkool
Spinazie gevuld met paddenstoelen
Appeltje uit de oven met koffie-ijs
Reerug met romanesco, zoete aardappel crème en paddenstoelenjus
Coquille en bloedworst met verse vijg en rozemarijnjus
Bloemkoolsoep met houtskoolschuim
Avocado-cocktail met komkommertartaar
Peche melba 2.0
Kalfssukade met chorizocrème
Gegrilde watermeloen met feta, oregano vinaigrette, waterkers en gevulde olijven
Zeeuwse mosselen, kokossoep en gele curry schuim
Inktvispasteitjes met tomaten-mosterdolie
Flensjes met rodebonenpasta en lychee-gembergranita
Eendeborst met hoisin-gembersaus
Kabeljauwhaasje op Kantonese wijze
Hete en scherpe Sichuan soep
Salade van kip, garnalen en exotische vruchten
Sangria Sabayon Sabayon met cava en bloedsinaasappel
Heilbot met gebakken andijvie
Gepocheerd eitje met aardappelsalade, spinazie en morillesaus op Iberico ham
Burrata in foglia met avocado en caviar
gazpacho-revival
Koude amandeltofu met zwarte sesampuree.
Garnalen in zoetzure saus
Gebakken Taugé met lente-ui (Taugé goreng koekai)
Kip in rode saus ( Ajam masak merah)
Kip met ijsbergsla
Vis in bananenblad (pesan be pasih)
Nasi Kuning
salade van kouseband en spercibonen
Lumpur
Zoetzure groenten (Acar)
sate
Trifle blauwe bes, witte chocolade
Gamba’s in rode curry
Tartaar van dry aged biefstuk met truffel, ravigotteschuim & basilicumolie
Bisque van garnalen
Kaastaart van Charmoix met ijs van Epoisse
Rosé gebraden rundersukade met gepoTe sjalot, fondantaardappeltjes, gegrilde biet en jus van port
Vleeshoen in zoutdeeg met limoensabayon
RisoIo met Alkmaarse gort met waterkers en aspergesalade met pecorino
In wodka gemarineerde zalm met schuim van schaaldieren, koolraap en kwartelei
Gemengde tuinbonensoep met pancetta
Gebakken peren in filodeeg gevuld met amandelen, sinaasappel en chocolade
Gebraden lamsracks met gekookte aspersges, proviciaalse aardappel, lamsoren en een saus van gekaramelliseerde knoflook
Tongschar‐filets met veel kruiden, kappertjes, boter en een natte polenta
Hollandse garnalen met Cavaillon meloen, basilicum en een gebakken langoustine
Luchtige mousse van speculaas, soepje van witte chocolade, ijs van granaatappel
Filet van konijn met zwarte pens, peperkoeksaus en asperges
Venkel en Courgette Soep met Warm Tomaat Relish
Gerookte paling met bloemkoolmousse, peterselie‐olie en Parmaham
Jefkes (stoofpeertjes) met koffie en vanillemousse
Saltimbocca van Wilde Eend, Mozzarella en Pata Negra, Gestoofde Boutjes, Croquetjes van Pastinaak en Aardpeer, Savooienkool en Courgettechampignons
Heldere eendenbouillon met cantharellen en parmaham
Wilde Eendenragout
Aardbeienfool
Zeebaars met groenten en venkelroom
Gemarineerde zalmtartaar met avocado en sla
Cappuccino van witte bonen
Tarte tatin
Mul met aardappelschubben
Bresse kippendijen met room en Morieljes door Paul Bocuse
Soep met Truffels VGE
Oeufs a la Beaujolaise
Sinaasappelbavarois
Hertelende met ovengebakken wortelgroenten, in gebruinde boter gebakken spruitjes en pastinaakchips
Salade van bietjes, tuinbonen , walnoten en geitenkaas
Venkelcappuccino met gerookte kip
Pave du roy
Loempia van zuurkool met paprika tricolore, gerookte ganzenborst, mager spek en worstje.
Pompoensoep geparfumeerd met karmeliet en vergezeld van gebakken eendenlever
Tartaar van gemarineerde makreel, bavarois van komkommer, avocado, rucola en basilicumolie
Bananensplash
Gebakken varkenswangetjes met gesmolten packsoy, pasta met basilicumpuree en zoetzuur
Witloofroomsoep met heilbotfilet
Gebakken ananas met peperijs
Char Siu (rood Chinees buikspek)
Oosterse pompoensoep
vier keer sushi
Cheese-cake aux fraises de bois
Kwartel met oesters gevuld, asperges met courgettebloem
Koude komkommer – garnalensoep
Pâtes aux oeufs de caille
Misopeer in miso-karamelsaus, met sesamijs
Wildnavarin met ovengebakken wortelgroenten, in gebruinde boter gebakken spruitjes en pastinaakchips
Spaanse schelpensoep met chorizo
Salade van langoustines
Chocolade-kastanje-genot
Krokante mulfilet op quadrillage van courgettes en vinaigrette “sun-beams” (warm-koud)
Salade van bietjes, tuinbonen , walnoten en geitenkaas
Aspergesoep met beenham, peterselie en een gekookt kwarteleitje
De gouden gehaktbal
Kokosparfait met papaya, ananas en limoen
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes
Gefrituurd scharreleitje met gerookte zalm, gebraden witlof en truffelsaus
Soep Mediterrané met aubergine en venkel
Pannacotta met perzik en gekarameliseerde amandelen
Lamsrug in aardappelkorst met jonge worteltjes
Gebakken kabeljauw met spinazie, amandelen met wit wijnsaus met saffraan
Veloute Choisy
Gemarineerde makreel met kropsla en een vinaigrette van rode biet
Taartje van peer en rozemarijn, ijs en gegrilde rozemarijnspies met pee
Sint Jacobsnootje gegaard in gesloten schelp, met julienne van groenten, jus van garnaaltjes en kruidige olijfolie.
Roodpootpatrijs met zuurkool, appel, bloedworstcroutons en laurier beurre blanc.
Gestoofde peer met sabayon van kaneel
Gebraad van knolselderij met saus van citrus
Warme paling in het groen pasteitje met citroensaus van Geuze Lambic Chapeau
Loempia van zuurkool
Medaglione di vitello con cappesante e biscottino al parmigiano
Ravioli di pesce ai frutti di mare
Bavarese all’ arancia
Tarte di tomate(
Warme paling in het groen pasteitje met citroensaus van Geuze Lambic Chapeau
Chocoladedriehoekjes in een zacht kader vergezeld van lychees en sinaasappel.
Konijnenrug gevuld met madjouldadels en eendelever
Gelei van cantharellen met doperwtenmousse en eendenlever
Ananas-saffraanroom met sigaren
Wildzwijnbout met sinaasappel en garnituur van herfstgroenten
Pastinaakblini’ s met geitenkaas
Paddenstoelencappuccino
Ijskoude soep van geroosterde pruimen
Gebakken snoekbaars met aardappelmousseline, pesto en groentelinten
Geurige mosselen uit de wok
Koude soep van Hollandse haring, gemarineerde zalm, rode bietjes en witlof
Tarte frangipane aux abricots
Pâtes farcies à la Brousse et Petits farcies a servir froids ou chauds
Vitello Tonnato
Millefleuille d’omelettes aux légumes
De kip en het ei
Asperges en vis in telkens een ander kader
Zomerse soep: komkommer/avocado met limoen
gemarineerde tijgergarnalen in noten-saffaansaus
Yoghurtgranité met ‘honingtomaatjes’ en aardbeien
Lamsbout in het groen
Consomme Doria
Mini trifle van asperges en roerei
pompoenpoffertjes met lemoncurd
Wildzwijnbout met cranberrysaus op risotto
open lasagne van gerookte schelvis en aspergeveloute
Steak tartaar van tomaat
Winterse vruchten in Malibusiroop met mascarponequenelles
Varkensfilet met zuurkool en romige mosterdsaus
Slavinkjes van tijgergarnalen
Koolsoep met konijn in flinters
Stoofpeertjestaart met amaretto en witte chocolade, geserveerd met een ‘ sticky salty’ karamelsaus en pistacheijs
Roulade van konijn-konijnenlever en niertjes-groene linzen-prei-raapjes
Japanse varkensrolletje met pruimen, koriander, lentebui en sojasaus
kalfszwezerik-pastinaak-witlof-pompoen- Gandaham-oud Brugge
Pavlova
Everzwijn koteletten met kastanjepolenta, pompoen, koolrabi en spruitjes
Cappuccino van bospaddestoelen
mousse van geitenkaas met vijgen en gedroogde ham
fruitella-ijs met bieten macarons en zomerfruit
gelakte snoekbaarsfilet met waterkerssaus
Aubergine tortellini
Salade met eend en zwarte bessendressing
Scheermessen in beurre blanc met sjalot
Ananassonate op cocoskoek
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
Zeebaars op bedje van venkel
Hollandse maatje en frisse quinoa
Tartaar van rivierkreeft met rundcarpaccio
Sorbetijs van aardbei en grapefruit
lamsbout in het groen
warme salade uit de wok met zalm en asperges
mini trifle van asperges met roerei
Aspergebouillon met saffraanroom
mascarpone-limoentaartje
gepofte meiraapjes met tamme eend
knapperige groentecouscous met mosselen en kerriemosselsaus
Pittige ravioli met gele paprikamayonaise
gefrituurde asperges met lamsoor
Truffeltaart met frambozen
Lamsgehakt gerold in courgette met een garnituur van voorjaargroenten
Asperges met gerookte zalm met patatas bravas a la Jacob-Jan
Bietjes-souffle met feta & dille
gemengde tuinbonensoep met pancetta
Abrikozen-banaanspringroll met vanille- citroengrassaus
Indische groene curry met lamsgehaktballetjes en pistachenootjes
Garnalencurry met preiharten
courgette en aubergine fusion
Schuimige soep van gele paprikaa met gerookte heilbot
Notencake met witte chocolade mousse, gecarameliseerde peer en boerenjongens
Krokant buikspek met gebakken gamba’s, beukenzwammetjes, knolselderij en hazelnoot
Risottoburger met geroosterde bietjes
Hollandse Pistache notensoep
Rode koolsalade met gerookte eendenborst, crostini met walnootpesto en appestroop dressing
Zalmtartaar met doperwtenmousse met huisgemaakte kroepoek, soja jelly’s en sesammayonaise
Vijgentaartje met pistachecreme
Lamsrack met wintergroenten
kabeljauw met pompoenpuree
Geroosterde tomaten-paprikasoep
Steak tartare met gehakte oester en gepocheerd kwarteleitje
Cannoli met luchtige ricotta en limoncello advocaat
Hazenrug met geroosterde groenten
Tonijn Pizette met witte kool en dille vinaigrette
Saffraan risotto met cantharellen
Tartaar van tarbot met luchtige kruiden mayonnaise
Zoete filosigaren met pistache-honing oranjebloesemijs
Geroosterde lamskoteletjes met rozenblaadjes, chilipeper en kruiden flespompoen met pistachenoten, pesto, feta & granaatappelpitjes
Gebakken makreel met salsa van gele biet en sinaasappel
Linzensoep (mercimek Çorbasi)
Sint-jakobsschelpen met geschaafde venkel en een vinaigrette van saffraan, honing & citrus
Dessert met avocado,tomaat en popcorn (waardering 6 (5 / 7)
Hertenstoof in bladerdeegbakje met pommes amande en macadamia spruitjes (waardering 6.6 (5 /7)
Coquilles St. Jacques met inktvis en zwarte risotto met pesto (waardering 8.8 (8 / 9.5)
Assortiment van visbonbons (waardering 8 (7 / 9)
Knolselderij-Appelsoep met toastje met kruidencreme-fraiche en radijs (waardering 7.8 (7 / 8.5)
Avocadocrème met tomatengelei en haringkaviaar (waardering 6.7 (6 /7.5)
Warme chocolade taartje met peren en pistachesaus
Beef Wellington met krokant gebakken knolselderij
Pompoen crème soep
Eendenlever met witlof
Oesters met witte wijn saus uit de oven
Pavlova met Stoofpeertje
Racks van Everzwijn met Whisky Appels
Gesmoord buikspek met Salade Frisée
Tortellini Bolognese
Chocolade taartje met oerbiet confiture.
Gepocheerde kalfshaas met gedroogde peulvruchten, merg, cornichons en spekjes
IJsselmeer snoekbaars geserveerd met een stampotje van oerpeen, rode ui en langerdijker eersterlingen en een luchtige saus van mosterd
Franse terrine van aardvruchten
Fluweelzachte haring met komkommerhangop
Wentelteven met fruit en kruidnagel ijs
Kalfslever, kreeft en hetebliksemcrème
Sinaasappeltiramisu
Rundersukade met salsa verde en krokante zwezerik
Dorade met spinazie “Beignets”
Bisque van Garnalen
Salade van kalfstong, kwarteleitjes en French dressing
Romige Courgettesoep met Dolcelatte
eiwitnesje met zalm
Noordzeetong gegaard in (gerookte of gezouten) boter met bladgroenkorrels van boerenkool
Paling en ganzenlever met gevulde aardappel
Driesterrenfrikandel
Verrukkelijke vervoering
Drents "nagelhout" met asperges
rolletjes serranoham met krokante aspergefrietjes
mosterdbladsalade met watermeloen en feta
Ananas-chilipersoep met schuim van verse roomkaas
In Senchathee gemarineerde lamsfilet met een piperade en een jus met jJapanse pickles.
Mulfilet met inktvisbolognese
Thaise soep met schuim van kokosmelk
Tartaar van zalm en kabeljauw met nootjes mantelschelpen.