Pâtes aux oeufs de caille

Voorgerecht

Pâtes aux oeufs de caille

INGREDIENTEN:

160 g Conchiglioni tricolores ( grote schelp pasta )

Ga uit van 3 tot 5 pp.

20 kwarteleitjes

1 bosje basilicum

4 soeplepels olijfolie

2 rode paprika’s

2 gele paprika’s

2 groene paprika’s

0.5 koffielepel piment d'espelette•

Peper en zout

BEREIDING:

Schil de paprika’s en snijd ze in heel fijne blokjes. Bak ze op hoog vuur in de olijfolie. Bestrooi met wat peper en zout. Voeg de piment toe en laat 2 à 3 minuten garen. Voeg de helft van de basilicum fijn gesneden toe. Husselen en koud zetten.

Kook de pastaschelpen in goed gezouten water al dente. Afgieten en wegzetten om af te koelen.

Verwarm de oven voor op 180º

Vul de afgekoelde pasta schelpen tot de helft met het paprikamengsel. Breek in elke schelp een kwarteleitje.

Zet de gevulde schelpen gedurende 3 à 4 minuten in de oven.

OPMAAK BORD:

Zet ze rechtop op de borden met wat vers gesneden basilicum.