Recepten

Citroen tiramisu met lemon curd
CITROENTAART MET SAUS VAN OLIJFOLIE EN PISTACHE EN SORBET VAN WITTE CHOCOLADE
Filodeeg met gepocheerde peren & rozenblaadjes, pistachepraline & vanille-ijs
Omelette Siberienne
Moelleux au chocolat, vanille ijs en rood fruit
Chocoladetaart met een chutney van peren en kastanjes met blond bier
Chocolade, mascarpone, limoen , fleur de sel
Millefeuille van filodeeg, passievruchtespuma, basilicumsorbet
Rabarber festival
Zomerfruitgelei met Midori op een Vanille-kokosmelk-coulise en Lychee ijs
Matcha ijs met pistache aardbeien en coulis van rabarber
Bananentaart met kokos, basilicum ijs en kardemom kletskop-crunch
Tiramisu au Crémant de Bourgogne, Graines de Grenade et Biscuit Rosé de Reims
Misopeer met sesamijs en kokoskletskop
Bouillon van citroengras en munt met vers fruit vanilleroomijs
Citroenposset, merengue en gebrande citroen
Chocolade, mascarpone, limoen , fleur de sel
Venkeldessert met grapefruit, granita en meringue
Bloedsinaasappelsorbet met gekonfijte bietjes en rabarber-tiramisu.
Holtkamp’s citroen meringue
Ananas Farci
Belgische wafels met sprinkhanen, appelsorbetijs en karamelsaus
Amaretto ijs met spekjescrumbel en gebakken perzik/abrikoos.
Tropische Tiramisu
Amandel-perentaart met citroen yoghurtijs
Geroosterde Ananas met tamarinde en chilipeper, en kokosijs
Witte chocoladecrème met mandarijn en filokaramelschotten
Bramen/bosbessen met basilicumijs amandelen en vermicelli
Crème brûlée van limoncella met frambozen,aardbeien en
Café Glacé met amandelkrul en hazelnootbonbon
Warme consomme van rabarber en gekoelde fruitgelei met youghurtijs en amandelkrullen
Charlotte Russe
Blauwschimmelkaas met marmelade van aubergine en port
Meringuerol met lemon curd en pistache
Soufflé van boerenkwark en honing met compote van appel en verveine en roomijs van kaneel
Peperkoekparfait
Appeltje uit de oven met koffie-ijs
Peche melba 2.0
Flensjes met rodebonenpasta en lychee-gembergranita
Sangria Sabayon Sabayon met cava en bloedsinaasappel
Koude amandeltofu met zwarte sesampuree.
Trifle blauwe bes, witte chocolade
Kaastaart van Charmoix met ijs van Epoisse
Gebakken peren in filodeeg gevuld met amandelen, sinaasappel en chocolade
Luchtige mousse van speculaas, soepje van witte chocolade, ijs van granaatappel
Jefkes (stoofpeertjes) met koffie en vanillemousse
Aardbeienfool
Tarte tatin
Sinaasappelbavarois
Pave du roy
Bananensplash
Gebakken ananas met peperijs
Misopeer in miso-karamelsaus, met sesamijs
Chocolade-kastanje-genot
Kokosparfait met papaya, ananas en limoen
Pannacotta met perzik en gekarameliseerde amandelen
Taartje van peer en rozemarijn, ijs en gegrilde rozemarijnspies met pee
Gestoofde peer met sabayon van kaneel
Bavarese all’ arancia
Chocoladedriehoekjes in een zacht kader vergezeld van lychees en sinaasappel.
Ananas-saffraanroom met sigaren
Ijskoude soep van geroosterde pruimen
Tarte frangipane aux abricots
De kip en het ei
Yoghurtgranité met ‘honingtomaatjes’ en aardbeien
pompoenpoffertjes met lemoncurd
Stoofpeertjestaart met amaretto en witte chocolade, geserveerd met een ‘ sticky salty’ karamelsaus en pistacheijs
Pavlova
fruitella-ijs met bieten macarons en zomerfruit
Ananassonate op cocoskoek
Sorbetijs van aardbei en grapefruit
mascarpone-limoentaartje
Truffeltaart met frambozen
Abrikozen-banaanspringroll met vanille- citroengrassaus
Notencake met witte chocolade mousse, gecarameliseerde peer en boerenjongens
Vijgentaartje met pistachecreme
Cannoli met luchtige ricotta en limoncello advocaat
Zoete filosigaren met pistache-honing oranjebloesemijs
Dessert met avocado,tomaat en popcorn (waardering 6 (5 / 7)
Warme chocolade taartje met peren en pistachesaus
Pavlova met Stoofpeertje
Chocolade taartje met oerbiet confiture.
Wentelteven met fruit en kruidnagel ijs
Sinaasappeltiramisu
Verrukkelijke vervoering
Ananas-chilipersoep met schuim van verse roomkaas