Recepten

ZEEDUIVEL MET KNAPPERIGE WITLOF EN SCHUIMIGE SAFFRAANSAUS
Geroosterde spruitjes met cashewnoten en appel, pastinaak-knolselderiepuree, hazerug en rode wijn-chocoladesausa
Hasselback-bieten met hete bliksem en gebakken zoute haring
Supreme van Maiskip met vulling van ricotta en pompoen
Ravioli van Paddenstoelen, krokante zwezerik, schalie van Comté en wasabiroom
Gegrilde bloemkool met tahin, harissa-honingsaus & ingelegde citroen en een salsa van mango en komkommer
Parelhoen pakketje met koolraappuree en koffiesaus
Mosselen, groenten & kruiden à la nage op parelgortrisotto
Gegrilde bloemkool met tahin, harissa-honingsaus & ingelegde citroen met een salsa van mango en komkommer. (12 personen)
Duifje uit de oven, jonge zilveruitjes en erwtjes, artisjok en aardappelrösti
Lamsfilet met chimichurri, groene asperges, risotto en parmezaankoekje
Garnalen in kokosbouillon met gebakken smaakgevers, geurige kokosrijst met zinderende bosuien.
Licht gerookte biefstukjes op savooiekool, gembersaus en luchtige Stilton kroketjes
Hertenbiefstuk met tarte tatin van sjalotten, pastinaak en portsaus
Bloedworst met appel-Calvadoscompote en prosciutto di Parma
Geblakerde kip met karamel-clementinedressing en couscoussalade met cherry tomaatjes
Geroosterde heek met fenegriek-uien en kruidige doperwtjes in yoghurt
Risotto met rode biet en zeeduivel of kabeljauw
Mihoen Pad Thai
Makkelijke nasi goreng
Sajoer boontjes
Sambal goreng telor
Pittige Indische gehaktballetjes
Rendang van oma Ita
Indische makreel/ komkommersalade
Babi ketjap à la minute
Ajam ketjap pedis
Lamsrack met fenegriekkaas en quinoa.
In de oven gegaarde reerug, met pastinaakpuree en stroganoffsaus
Crème van Zeeuwse mosselen met sous vide gegaarde kabeljauw
Knolselderijsteak met café de Parissaus met pompoenblokjes
Risotto van paddestoelen met gefruite tongreepjes en broccolipesto
Saltimbocca alla Romana met Venkelgratin, cherrytomaatjes en crumble
Subz Potli: masalagroentepakketje
Wildzwijnennek met schorseneren, gnocchi en vossenbessen
Gazenborst met dadel-labneh, bramen en pindacrumble
Mihoen, brocolli, paprika, witte en rode biet, courgette en Hollandse garnaaltjes
Hiran Khumbi aur Chhawal (Hertenhaas met jeneverbessen en paddenstoelenrijst) Athur Kochnar
Gepocheerde griet met asperges kaviaar en zilte plantjes
Eendenborst met kruim van amandelnoga, zomergroenten, portjus en aardappelrozemarijnkroketjes
Lamskotelet met bacon en groenenkruidenkorst op een witte bonenpuree
Anjouduif bereid in zoutkorst met speculaaskruiden, puree van pastinaak en walnoot en jus van speculaaskruiden
Picanha in Zoutkorst Bereid Met Pepersaus, Gevulde Roseval Piepers En Haricots Verts Met Hazelnoten
Gebakken kalfsoester op fijne venkel met maïscake en dropdrppels
Coq au Vin volgens Raymond Blanc met limoen worteltjes en kruidenboter
Fazantenfilet met Cognacsaus
Twee bereidingen van patrijs met warme sherrygelei verpakt in kool
Reerug met romanesco, zoete aardappel crème en paddenstoelenjus
Kalfssukade met chorizocrème
Eendeborst met hoisin-gembersaus
Kabeljauwhaasje op Kantonese wijze
Heilbot met gebakken andijvie
Gepocheerd eitje met aardappelsalade, spinazie en morillesaus op Iberico ham
Burrata in foglia met avocado en caviar
Garnalen in zoetzure saus
Kip in rode saus ( Ajam masak merah)
Vis in bananenblad (pesan be pasih)
Gamba’s in rode curry
Rosé gebraden rundersukade met gepoTe sjalot, fondantaardappeltjes, gegrilde biet en jus van port
Vleeshoen in zoutdeeg met limoensabayon
Gebraden lamsracks met gekookte aspersges, proviciaalse aardappel, lamsoren en een saus van gekaramelliseerde knoflook
Filet van konijn met zwarte pens, peperkoeksaus en asperges
Saltimbocca van Wilde Eend, Mozzarella en Pata Negra, Gestoofde Boutjes, Croquetjes van Pastinaak en Aardpeer, Savooienkool en Courgettechampignons
Zeebaars met groenten en venkelroom
Mul met aardappelschubben
Hertelende met ovengebakken wortelgroenten, in gebruinde boter gebakken spruitjes en pastinaakchips
Loempia van zuurkool met paprika tricolore, gerookte ganzenborst, mager spek en worstje.
Gebakken varkenswangetjes met gesmolten packsoy, pasta met basilicumpuree en zoetzuur
Char Siu (rood Chinees buikspek)
Wildnavarin met ovengebakken wortelgroenten, in gebruinde boter gebakken spruitjes en pastinaakchips
Krokante mulfilet op quadrillage van courgettes en vinaigrette “sun-beams” (warm-koud)
Lamsrug in aardappelkorst met jonge worteltjes
Gebakken kabeljauw met spinazie, amandelen met wit wijnsaus met saffraan
Roodpootpatrijs met zuurkool, appel, bloedworstcroutons en laurier beurre blanc.
Gebraad van knolselderij met saus van citrus
Medaglione di vitello con cappesante e biscottino al parmigiano
Konijnenrug gevuld met madjouldadels en eendelever
Wildzwijnbout met sinaasappel en garnituur van herfstgroenten
Gebakken snoekbaars met aardappelmousseline, pesto en groentelinten
Pâtes farcies à la Brousse et Petits farcies a servir froids ou chauds
Asperges en vis in telkens een ander kader
Lamsbout in het groen
Wildzwijnbout met cranberrysaus op risotto
Varkensfilet met zuurkool en romige mosterdsaus
Roulade van konijn-konijnenlever en niertjes-groene linzen-prei-raapjes
Everzwijn koteletten met kastanjepolenta, pompoen, koolrabi en spruitjes
gelakte snoekbaarsfilet met waterkerssaus
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
lamsbout in het groen
gepofte meiraapjes met tamme eend
Lamsgehakt gerold in courgette met een garnituur van voorjaargroenten
Indische groene curry met lamsgehaktballetjes en pistachenootjes
Krokant buikspek met gebakken gamba’s, beukenzwammetjes, knolselderij en hazelnoot
Lamsrack met wintergroenten
Hazenrug met geroosterde groenten
Geroosterde lamskoteletjes met rozenblaadjes, chilipeper en kruiden flespompoen met pistachenoten, pesto, feta & granaatappelpitjes
Hertenstoof in bladerdeegbakje met pommes amande en macadamia spruitjes (waardering 6.6 (5 /7)
Coquilles St. Jacques met inktvis en zwarte risotto met pesto (waardering 8.8 (8 / 9.5)
Beef Wellington met krokant gebakken knolselderij
Racks van Everzwijn met Whisky Appels
Gesmoord buikspek met Salade Frisée
Gepocheerde kalfshaas met gedroogde peulvruchten, merg, cornichons en spekjes
Noordzeetong gegaard in (gerookte of gezouten) boter met bladgroenkorrels van boerenkool
Drents "nagelhout" met asperges
In Senchathee gemarineerde lamsfilet met een piperade en een jus met jJapanse pickles.