Recepten

Risotto met groene asperges, doperwten en basilicum- pistachepesto
Polpette di Melanzane – Gefrituurde aubergine gevuld met ricotta Ingrediënten
Parmezaanbakje gevuld met citroen-ricotta & pistache Ingrediënten (voor 16 bakjes)
Fiori di zucca friti - Gebakken Courgettebloemen
FILOCROUSTADES MET GESCHROEIDE TONIJN
SINT-JACOBSMOSSELEN MET ZEEKRAAL EN EEN IN PETERSELIEBOUILLON GEGAARD KWARTELEITJE
Snoekbaars “gelakt” met appelstroop, bieslook, appelstroop,bieslook en rieslingsaus
Rodekoolsoep met appelbolletjes
Citroen-ricottaballetjes met saffraanroom en haricots verts met chili kappertjessalsa Ricottaballetjes
Zoete Wintersalade met Gravad Lachs
Citroenrisotto met groene asperge en garnalen
Zuid-Amerikaanse maissoep
Grote Garnalen met Pernod, Dragon, Feta en Dukkah
Zalmforel met Bulgurtartaar, Salsa van ingemaakte citroen en aardperenchips
Baconrösti met gepocheerd ei en tijm- Hollandaise saus
Roergebakken boleten/ koningszwammen met Romeinse sla
en croute
Gruyère-éclair
No meat steak witlof
Geroosterde pompoensoep met een twist
Tartare van buikspek, misoboter, sinaasappel , gember, tauge en bao broodje.
Oesters op 3 verschillende wijze.
Venkelsoep met sinaasappelolie
Watermeloentartaar
Ceviche van zeeduivel met broccoli en granaatappel
Gestoofde artisjok met mozzarella en mosterdvinaigrette
Romige soep van kropsla met reepjes gerookte forel en een gepocheerd eitje
Rouleau van kabeljauw, spinazie en olijven met een salade van groene boontjes, kwartelei, kerstomaatjes en gezouten citroen
Roergebakken biefstuk met mango
Gefrituurde kip met sesam en honing, paksoi met sjalotjes en chilipeper
Coquilles – prei – aardappel – radijs – champagne sabayon
Soufflé en Salade
Vispastei met garnalensaus
Baconrösti ,gepocheerd ei en tijm-Hollandaise saus
Aardpeersoep met gefrituurde kappertjes en macadamia-crumble
Salade met feta-balletjes, mandarijn en pistachenoten
Mossel-knoflookvelouté
Roergebakken boleten/ koningszwammen met Romeinse sla of snijbiet
Lardo met doperwtenpuree en honingschuim
Meza Luna gevuld met zalm en basilicum
Slakjes met gorganzola-sambucadip en pompoenflan
Saté van geit met pindasaus
Kip springrolls
Indische pindasoep
Pastinaak en gebakken coquilles
Zeewiersalade met mosselen
Rokerige paprikasoep met dronken garnalen
Skreifilet met bloedsinaasappel en aardpeer
Ceviche van Zeebaars
Tonijn met een sesamkorstje
Asperges bouillon de jardinière
Knolselderiesalade, paddestoelen en taleggio
Salade van gerookte eendenborst met uiencompote
Sushi van bloemkool extra fijne groene boontjes en tonijn
Schuimig mosselsoepje met kerrie en bosui
Gekaramelliseerd witlof met serranoham
Groentepakora’s met muntchutney
Wortel-kokossoep
Cha gio chay en pikante Kimchi-pannekoekjes
Koffer van fazant met knolselderijmousse, hoorntjes des overvloeds en Manzanilla-roomsaus
Gevulde ravioli met haas en beurre noisette
Carpaccio van rode biet met bloedsinaasappel met geitenkaas kroketjes
Flespompoen met gembertomaten en limoenyoghurt
Heilbot met pistache-pijnboompitten-korst en vichyssoise van rucola en peterselie
Aardperensoep met hazelnoten-spinaziepesto
Pijlstaatrinktvisjes met ui, chorizo, pastinaak en prei
kabeljauw, prei, groene kool en paddestoelen
Pastinaak, rauwe biet, zuurkool, paprika en gamba’s.
Gestoomde zeebaarsfilets in een groen jasje
Compote van witlof met gebakken geitenkaas en kruidensla
Karnemelk – linzensla – koolrabi – gerookte zalm
Aardappelen
Soep van bospeen, dragon, bulgar en kokkels of mosselen
Snijboon à la carbonara
Risotto met Langoustinestaartjes en Lavas
Kletskop gevuld met salade van grijze garnalen en avocado
Truffel Van “Hollandse Nieuwe” op salade van rode biet en roggebroodkruim
Coquille op peterselie crème met gerookte baconsaus
Langoustine dumplings in curry-kokosnoot bouillon met paddenstoelen en pompoen
anti pasta
Zaanse beschuittaart
Zeeduivel/snoekbaars met paling, violetmosterd en saus van gerookte witlof
Romige sjalottensoep met varkenstong, gremolata en Zaanse mosterd
Waddenzeegarnalen met runderrookvlees
Jonnie Boers Rode Poon Gebakken in Kruim Van Groninger Droge Worst
“Broodje Halfom” Van Eendenlever En Pastrami Met Brioche En Zwarte Bonen Crème
Krokante Papadum Met Tonijn, Rivierkreeft, Marshmallow Soja, Avocado En Sour Cream
Torentje van gedroogde aubergines met groenten en scheuten
Kabeljauwrug, gebakken op lage temperatuur 60C, vergezeld van gefrituurde garnalen en olijvenvinaigrette
Moes van bloemkool met oscietra-kaviaar en een sausje van wodka en peterselie
Pate" het Huys Hoogwoud"
Roodbaars met basilicumrisotto, gemarineerde venkel en vinaigrette met gerookte forel en kappertjes
Salade van kwartel met krullen ganzenlever en gelei van Granny Smith
Lauwwarme oester
Gegrilde Langoustines met dragon met bisque
Romige paddenstoelensoep
Asian ceviche van tonijn
Langoustinesoufflés met schaaldierencoulis
Schuimige knolselderijsoep met zuurkool
Spinazie gevuld met paddenstoelen
Coquille en bloedworst met verse vijg en rozemarijnjus
Bloemkoolsoep met houtskoolschuim
Avocado-cocktail met komkommertartaar
Gegrilde watermeloen met feta, oregano vinaigrette, waterkers en gevulde olijven
Zeeuwse mosselen, kokossoep en gele curry schuim
Inktvispasteitjes met tomaten-mosterdolie
Hete en scherpe Sichuan soep
Salade van kip, garnalen en exotische vruchten
gazpacho-revival
Gebakken Taugé met lente-ui (Taugé goreng koekai)
Kip met ijsbergsla
Nasi Kuning
salade van kouseband en spercibonen
Lumpur
Zoetzure groenten (Acar)
sate
Tartaar van dry aged biefstuk met truffel, ravigotteschuim & basilicumolie
Bisque van garnalen
RisoIo met Alkmaarse gort met waterkers en aspergesalade met pecorino
In wodka gemarineerde zalm met schuim van schaaldieren, koolraap en kwartelei
Gemengde tuinbonensoep met pancetta
Tongschar‐filets met veel kruiden, kappertjes, boter en een natte polenta
Hollandse garnalen met Cavaillon meloen, basilicum en een gebakken langoustine
Venkel en Courgette Soep met Warm Tomaat Relish
Gerookte paling met bloemkoolmousse, peterselie‐olie en Parmaham
Heldere eendenbouillon met cantharellen en parmaham
Wilde Eendenragout
Gemarineerde zalmtartaar met avocado en sla
Cappuccino van witte bonen
Bresse kippendijen met room en Morieljes door Paul Bocuse
Soep met Truffels VGE
Oeufs a la Beaujolaise
Salade van bietjes, tuinbonen , walnoten en geitenkaas
Venkelcappuccino met gerookte kip
Pompoensoep geparfumeerd met karmeliet en vergezeld van gebakken eendenlever
Tartaar van gemarineerde makreel, bavarois van komkommer, avocado, rucola en basilicumolie
Witloofroomsoep met heilbotfilet
Oosterse pompoensoep
vier keer sushi
Cheese-cake aux fraises de bois
Kwartel met oesters gevuld, asperges met courgettebloem
Koude komkommer – garnalensoep
Pâtes aux oeufs de caille
Spaanse schelpensoep met chorizo
Salade van langoustines
Salade van bietjes, tuinbonen , walnoten en geitenkaas
Aspergesoep met beenham, peterselie en een gekookt kwarteleitje
De gouden gehaktbal
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes
Gefrituurd scharreleitje met gerookte zalm, gebraden witlof en truffelsaus
Soep Mediterrané met aubergine en venkel
Veloute Choisy
Gemarineerde makreel met kropsla en een vinaigrette van rode biet
Sint Jacobsnootje gegaard in gesloten schelp, met julienne van groenten, jus van garnaaltjes en kruidige olijfolie.
Warme paling in het groen pasteitje met citroensaus van Geuze Lambic Chapeau
Loempia van zuurkool
Ravioli di pesce ai frutti di mare
Tarte di tomate(
Warme paling in het groen pasteitje met citroensaus van Geuze Lambic Chapeau
Gelei van cantharellen met doperwtenmousse en eendenlever
Pastinaakblini’ s met geitenkaas
Paddenstoelencappuccino
Geurige mosselen uit de wok
Koude soep van Hollandse haring, gemarineerde zalm, rode bietjes en witlof
Vitello Tonnato
Millefleuille d’omelettes aux légumes
Zomerse soep: komkommer/avocado met limoen
gemarineerde tijgergarnalen in noten-saffaansaus
Consomme Doria
Mini trifle van asperges en roerei
open lasagne van gerookte schelvis en aspergeveloute
Steak tartaar van tomaat
Winterse vruchten in Malibusiroop met mascarponequenelles
Slavinkjes van tijgergarnalen
Koolsoep met konijn in flinters
Japanse varkensrolletje met pruimen, koriander, lentebui en sojasaus
kalfszwezerik-pastinaak-witlof-pompoen- Gandaham-oud Brugge
Cappuccino van bospaddestoelen
mousse van geitenkaas met vijgen en gedroogde ham
Aubergine tortellini
Salade met eend en zwarte bessendressing
Scheermessen in beurre blanc met sjalot
Zeebaars op bedje van venkel
Hollandse maatje en frisse quinoa
Tartaar van rivierkreeft met rundcarpaccio
warme salade uit de wok met zalm en asperges
mini trifle van asperges met roerei
Aspergebouillon met saffraanroom
knapperige groentecouscous met mosselen en kerriemosselsaus
Pittige ravioli met gele paprikamayonaise
gefrituurde asperges met lamsoor
Asperges met gerookte zalm met patatas bravas a la Jacob-Jan
Bietjes-souffle met feta & dille
gemengde tuinbonensoep met pancetta
Garnalencurry met preiharten
courgette en aubergine fusion
Schuimige soep van gele paprikaa met gerookte heilbot
Risottoburger met geroosterde bietjes
Hollandse Pistache notensoep
Rode koolsalade met gerookte eendenborst, crostini met walnootpesto en appestroop dressing
Zalmtartaar met doperwtenmousse met huisgemaakte kroepoek, soja jelly’s en sesammayonaise
kabeljauw met pompoenpuree
Geroosterde tomaten-paprikasoep
Steak tartare met gehakte oester en gepocheerd kwarteleitje
Tonijn Pizette met witte kool en dille vinaigrette
Saffraan risotto met cantharellen
Tartaar van tarbot met luchtige kruiden mayonnaise
Gebakken makreel met salsa van gele biet en sinaasappel
Linzensoep (mercimek Çorbasi)
Sint-jakobsschelpen met geschaafde venkel en een vinaigrette van saffraan, honing & citrus
Assortiment van visbonbons (waardering 8 (7 / 9)
Knolselderij-Appelsoep met toastje met kruidencreme-fraiche en radijs (waardering 7.8 (7 / 8.5)
Avocadocrème met tomatengelei en haringkaviaar (waardering 6.7 (6 /7.5)
Pompoen crème soep
Eendenlever met witlof
Oesters met witte wijn saus uit de oven
Tortellini Bolognese
IJsselmeer snoekbaars geserveerd met een stampotje van oerpeen, rode ui en langerdijker eersterlingen en een luchtige saus van mosterd
Franse terrine van aardvruchten
Fluweelzachte haring met komkommerhangop
Kalfslever, kreeft en hetebliksemcrème
Rundersukade met salsa verde en krokante zwezerik
Dorade met spinazie “Beignets”
Bisque van Garnalen
Salade van kalfstong, kwarteleitjes en French dressing
Romige Courgettesoep met Dolcelatte
eiwitnesje met zalm
Paling en ganzenlever met gevulde aardappel
Driesterrenfrikandel
rolletjes serranoham met krokante aspergefrietjes
mosterdbladsalade met watermeloen en feta
Mulfilet met inktvisbolognese
Thaise soep met schuim van kokosmelk
Tartaar van zalm en kabeljauw met nootjes mantelschelpen.