Geurige mosselen uit de wok
VoorgerechtGeurige mosselen uit de wok
INGREDIENTEN:
voor 14 personen
4 kg schone verse mosselen
4 teentjes knoflook in dunne plakjes
2 stengels citroengras (buitenste blaadjes verwijderen) in dunne plakjes
4 verse pepers (groen,rood )
6 eetlepels verse gember in plakjes
4 handen vers gehakte koriander
2 el sesamolie
zout en peper
10 lenteuitjes in dunne plakjes
sap van 6 limoenen
2 blik kokosmelk van 400cl
BEREIDING:
Doe de mosselen met wat olijfolie in een grote zeer hete wok. Schud de mosselen en voeg de rest van de ingredienten, behalve limoensap en kokosmelk toe. Blijf husselen tot alle mosselen open zijn. De dicht eruit halen en weggooien. Giet de limoensap en kokosmelk er bij en laat aan de kook komen en dien direckt op.