Kookavond Han en Arthur

27 jun 2018

Kookavond Arthur en Han

27 juni 2018


Menu en receptuur Cookfellas


Gazpacho revival

Waardering: 7.6


Burrata in foglia met avocado en caviar

Waardering: 9.1


Gepocheerd eitje met aardappelsalade, spinazie en morillesaus op Iberico 

Waardering: 8.2


Heilbot met gebakken andijvie

Waardering: 7.2

 

Sangria Sabayon

Waardering: 8.3

 


https://www.24kitchen.nl/recepten/gazpacho-revival

https://www.receptenvantopchefs.nl/voorgerecht/burrata-in-foglia-caviar-avocado-topchef-adrian-zarzo/

https://www.receptenvantopchefs.nl/tussengerecht/tussengerecht-joris-peters-gepocheerd-hoeve-eitje-iberico-bellota-ham-aardappelsalade-spinazie-morillesaus/

https://www.24kitchen.nl/recepten/heilbot-met-gebakken-andijvie

Gerechten

Foto's