Kookavond Han en Arthur
27 jun 2018Kookavond Arthur en Han
27 juni 2018
Menu en receptuur Cookfellas
Gazpacho revival
Waardering: 7.6
Burrata in foglia met avocado en caviar
Waardering: 9.1
Gepocheerd eitje met aardappelsalade, spinazie en morillesaus op Iberico
Waardering: 8.2
Heilbot met gebakken andijvie
Waardering: 7.2
Sangria Sabayon
Waardering: 8.3
https://www.24kitchen.nl/recepten/gazpacho-revival
https://www.receptenvantopchefs.nl/voorgerecht/burrata-in-foglia-caviar-avocado-topchef-adrian-zarzo/
https://www.receptenvantopchefs.nl/tussengerecht/tussengerecht-joris-peters-gepocheerd-hoeve-eitje-iberico-bellota-ham-aardappelsalade-spinazie-morillesaus/
https://www.24kitchen.nl/recepten/heilbot-met-gebakken-andijvie